Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
22-06-2022 Plastics Recycling Show Europe 2022 | 22 + 23 juni


Op 22 en 23 juni 2022 vindt in RAI Amsterdam de Plastics Recycling Show Europe (PRS Europe) plaats. PRS Europe is een pan-Europese beurs met een uitgebreid conferentieprogramma, gericht op professionals in de recyclingindustrie. De beurs is gratis toegankelijk.

Op de beursvloer is een brede selectie uit de industrie vertegenwoordigd, waaronder leveranciers van machines en equipment voor recycling, materiaalleveranciers, compounders, pre-processors, kunststofrecyclers, afvalmanagementspecialisten en industriële organisaties en associaties. 

Conferentieprogramma
Het uitgebreide conferentieprogramma met de namen van de sprekers is inmiddels bekend. Klik hier om het volledige programma te bekijken.

Plastics Recycling Awards
Op 23 juni vindt de uitreiking plaats van de ‘Plastics Recycling Awards Europe'. De 45 finalisten zijn inmiddels bekend. Zij maken kans om een award te winnen in verschillende categorieën. NRK-leden Attero, Morssinkhof Plastics en Oerlemans Packaging Group zijn genomineerd in de categorie Plastic Packaging Product of the Year.
Klik hier voor meer informatie.   

Programma

Kijk voor alle informatie en om aan te melden op de website www.prseventeurope.com.