Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
19-04-2023 Workshop 'Kosten besparen op energie'


De energiekosten moeten omlaag! Voor bedrijven in de maakindustrie zijn de extreme kosten voor energie een hoofdpijndossier. Sinds eind 2020 zijn die wel drie tot vijf keer zo hoog. Die extreme kostenstijging van energie werkt ook door in de inkoop van grondstoffen en transport. En de loonkosten stijgen. Klanten betalen nooit de hele rekening. In deze workshop gaat u met zes acties aan de slag om uw kosten te verlagen.

Herstel uw marge door uw energiekosten fors en snel te verlagen! Door stuurmenskunst, lef en flexibiliteit. In de workshop gaan we in op de uitdagingen waar u als ondernemer zelf aan het roer staat. 

De workshop wordt op 19 april georganiseerd bij collega-bedrijf Haval in Gemert. De inloop is vanaf 13.30 uur. De workshop start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De workshop is specifiek gericht op directie en MT-leden van (mkb-)bedrijven in de maakindustrie. De inleiders zijn Erik de Ruijter van de Transitiemakelaar en André Dippell, directeur OM nieuwe energie.

Kosten deelname
De kosten voor deelname zijn € 95, exclusief BTW, maar leden van NRK, KVGO en CBM betalen € 70, exclusief BTW. Alle deelnemers ontvangen een informatieset en het werkboek 'Werken aan maatschappelijk gewaardeerd ondernemen' over de Innovatiespin©.