Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
10-05-2023 Save the date: Themadag Voedselveiligheid


Op woensdag 10 mei organiseert NRK Verpakkingen een interessant en voor leden gratis toegankelijk themaprogramma, dat geheel gewijd is aan voedselveiligheid. Kris Callaert en een of meerdere gastsprekers praten u in een ochtend bij over verschillende actuele onderwerpen in de wetgeving voor kunststoffen, recycling en voedselcontact.
 

Op dit moment werken we nog hard aan het programma, maar noteer 10 mei alvast in uw agenda. 
Weet u zeker dat u erbij wilt zijn? Meld u dan al gelijk aan en verzeker u van een plaatsje in de zaal.
Meer informatie over de inhoud van het programma en de sprekers volgt binnenkort.

Praktisch 
De themadag start om 9.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur. Het programma duurt tot circa 12.30 uur waarna we afsluiten met een uitgebreide lunch, zodat er tijd genoeg is om te netwerken. 
De locatie is Van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 74 in Vianen. Deze locatie is zowel met het OV als per auto goed te bereiken. .

Voor wie? 
Het programma is zowel interessant en leerzaam voor de ervaren als iets minder ervaren voedselcontactexperts.

Kosten, aanmelden en voorwaarden 
Deze themadag is gratis toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen en de NRK. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom maar betalen € 150. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 100 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot woensdag 3 mei. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Aanmelden 
Bent u erbij op 10 mei? Reserveer een stoel in het klaslokaal en meld u nu aan.

Programma

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.