Home > Agenda > Bijeenkomst
07-06-2023 ALV NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen & Directeurendiner

Op woensdag 7 juni 2023 organiseren NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen het jaarlijkse Directeurendiner. Dit keer staan de tafels gedekt bij De Kloosterhoeve in Harmelen. Als directeur bij een van onze lidbedrijven bent u van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Circulair gedrag van de consument
De transitie naar een circulaire economie vereist naast innovatie en spelregels ook aanpassing van gedrag, zowel van bedrijven als van consumenten.

Kirsten Ruitenberg van Novi Mores (een bureau gespecialiseerd in gedragsverandering), zal je meenemen in de wondere wereld van het circulaire (wan)gedrag en hoe hierop in te spelen.

Bedrijfsovername
De circulaire economie creëert uitdagingen, biedt kansen en geeft dynamiek. Dat uit zich ook in fusies, verkopen en overnames in onze sector. Zoals de overname van Batelaan Kunststoffen door Vink Kunststoffen en de overname van Aarts Packaging BV. Annelies Batelaan (Vink) en Rob Geurtz (Aarts) zijn hierbij betrokken geweest en delen hun ervaringen.

Aanmelden
Klik hier om aan te melden.  

Voor wie?
Het Directeurendiner is exclusief bestemd voor directeuren van bedrijven uit de kunststofketen en genodigden.

Kosten
Het Directeurendiner is gratis toegankelijk voor directeuren van NRK Verpakkingen en NRK PVT Kunststofverwerkers. Directeuren van andere brancheverenigingen betalen € 125. Bent u directeur bij van een bedrijf dat is aangesloten bij een andere branchevereniging, stuur voor uw aanmeldingd dan een mail naar info@nrk.nl

Programma

Voorafgaand aan het Directeurendiner is de Algemene Ledenvergadering van NRK PVT. De vergadering start om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur). Het diner is vanaf 17.00 uur.


15:00 uur           Inloop ALV

15:30 uur           Algemene Ledenvergadering

17:00 uur           Inloop Directeurendiner met borrel

18:00 uur           Start Directeurendiner

Ca. 20:30 uur    Einde diner