Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
09-11-2023 Save the Date: Future Proof Plastics 2023

Future Proof Plastics: van woorden naar daden
De NRK en Plastics Europe nodigen u van harte uit voor het jaarlijkse Future Proof Plastics event op 9 november 2023. Het thema is “Van woorden naar daden” en is daarmee hoogst actueel nu het kabinet heeft besloten tot een Nationale Circulaire Plastic Norm.

Collegabedrijven vertellen aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe zij de transitie naar circulaire en klimaatneutrale plastics in praktijk brengen. Luister, denk en praat mee! Het symposium vindt plaats in de congreslocatie Nieuwe Buitensociëteit Meeting Centre Zwolle. Het volledige programma maken we later bekend.

Bijzonder is dat Future Proof Plastics dit jaar plaatsvindt op het Nationaal Kunststof Congres. Dit congres heeft als thema “Samen op weg naar een circulaire kunststofketen” en sluit daarmee uitstekend aan op het thema van Future Proof Plastics. Tijdens dit tweedaagse evenement (9 en 10 november) in Zwolle gaat de kunststofsector samen met de wetenschap en politiek in gesprek over de weg naar een circulaire kunststofketen.

Aanmelden
Deelname aan Future Proof Plastics is gratis voor leden van de NRK. Bent u lid van de NRK en wilt u alleen deelnemen aan het symposium Future Proof Plastics?  
U kunt zich aanmelden via deze link.

Kortingscode
Wilt u naast Future Proof Plastics ook aanwezig zijn bij het hele programma van het Nationaal Kunststof Congres? Leden van de NRK kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen. Door gebruik te maken van een kortingscode betaalt u €175 in plaats van €249. Deze kortingscode is inmiddels naar onze leden verzonden. Bent u lid van de NRK en heeft u deze niet ontvangen? Dan kunt u mailen naar info@nrk.nl
Aanmelden voor het gehele congres kan hier.

Vragen?
Heeft u vragen over het Nationaal Kunststof Congres of over uw aanmelding? Dan kunt u contact opnemen met Polymer Science Park via 085 483 7800 of nkc@polymersciencepark.nl.

Wij hopen u te zien op 9 november in Zwolle!