Geen gegevens gevonden
Home > Agenda > Bijeenkomst
18-06-2024 NRK Verpakkingen kwartaalwebinar - 2

De kunststof verpakkingsindustrie is een dynamische sector. Als producent of handelaar van kunststofverpakkingen merkt u dat elke dag weer. NRK Verpakkingen wil zorgen dat de lidbedrijven nog beter geïnformeerd worden over actuele zaken en ontwikkelingen op belangrijke dossiers. Daarom organiseren we in 2024 ieder kwartaal een webinar. Altijd op een dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur. De tweede is op dinsdag 18 juni.

Insteek en opzet webinar
Tijdens de kwartaalwebinars staat een hoofdthema centraal, gepresenteerd door een deskundige (externe) spreker. Daarnaast behandelen we verschillende korte onderwerpen. Het is zeker niet de bedoeling om tijdens het webinar alleen te zenden. We hechten veel waarde aan interactie en participatie. Daarom is er altijd voldoende tijd beschikbaar voor discussie en het stellen van vragen. 

Wilt u deelnemen aan een webinar? 
De kwartaalwebinars zijn alleen toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen. Deelname is gratis.
Ieder kwartaal ontvangt u tijdig een uitnodiging om u aan te melden. Dat kan heel eenvoudig door een reply te sturen op die uitnodigingsmail. Voorafgaand aan het webinar ontvangt u vervolgens de vergaderlink voor de Teamsbijeenkomst. 

Wanneer vinden de webinars plaats? 
De data voor 2024 zijn: 

  • dinsdag 13 februari (inmiddels geweest) 
  • dinsdag 18 juni
  • dinsdag 17 september
  • dinsdag 26 november
Programma

Wat komt er aan de orde tijdens dit kwartaalwebinar?

10.00 uur - Nationale Circulaire Plastic Norm door Rob Verhagen, voorzitter NRK Verpakkingen

10.30 uur - De true costing van verpakkingen door Jan Noordegraaf, Innograaf