Account aanvragen

CIRCO Track sierteelt verpakkingen | 20 nov - 2 dec - 18 dec

Datum: 20 november 20
Lokatie: Impact Hub, Amsterdam
Omschrijving:


Op 20 november, 2 december en 18 december wordt de CIRCO track sierteelt verpakkingen georganiseerd. Verpakkingen worden binnen de supply chain van de sierteelt op grote schaal gebruikt. Met als doel om bijvoorbeeld planten en bloemen te beschermen tijdens transport, te zorgen voor langere houdbaarheid en ze te voorzien van productinformatie en merkbeleving. Ze leveren grote voordelen op en bieden gebruiksgemak tegen meestal lage kosten. 

Steeds meer bedrijven binnen de sector zetten stappen richting de circulaire economie op verpakkingsgebied. Er zijn echter nog veel verpakkingen waar (bewuste) consumenten, de handel, maar ook de recyclers zich enorm aan ergeren. Onnodig verpakkingsmateriaal, niet recyclebare combinaties of inefficiënte transportverpakkingen zijn hier voorbeelden van. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen. Daarmee gaan ketenpartners aan de slag tijdens de driedaagse CIRCO track. Lees meer.


Meer informatie en aanmelden
Download de flyer voor alle informatie over de CIRCO track sierteelt Verpakkingen. NRK is partner van deze track. Neem contact op met Martin van Dord, vandord@nrk.nl voor meer informatie of om aan te melden.


Programma:

De driedaagse CIRCO track vindt plaats op 20 november, 2 december en 18 december. 

Vorige

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag
Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel. 070-444 06 60
info@nrkverpakkingen.nl


     


© NRK Verpakkingen 2020