Account aanvragen

Oerlemans Plastics verdubbelt productielocatie Giessen

Oerlemans Plastics heeft op 2 oktober het startsein gegeven voor de bouw van een grote uitbreiding op de locatie in Giessen. Bij de fabriek in Giessen komt er ruim 8.800 extra vierkante meter bij. De uitbreidingen worden gedaan voor alle onderdelen van het proces; uiteenlopend van kantoorfaciliteiten tot en met productie- en opslagcapaciteit. De bouw van de extra fabrieksruimte en kantoren wordt op het eigen terrein van Oerlemans Plastics gerealiseerd. 

Met de uitbreiding haakt Oerlemans in op de markt voor hoge kwaliteit flexibele kunststof verpakkingen, die wereldwijd sterk aan het toenemen is. Oerlemans Plastics is sinds 1972 actief in deze markt en wil haar capaciteit als producent en kennispartner verder uitbreiden. 

Eigenaar Joan Hanegraaf van de Oerlemans Packaging Group kijkt met vertrouwen uit naar de realisatie van de nieuwbouw. “Ondanks de coronacrisis zijn we verder gegroeid als verpakkingsproducent. Nationaal en internationaal tellen we mee als speler en met deze uitbreiding gaan we onze rol verder vergroten. We merken dat onze positie als kennispartner in verpakking met onder andere een eigen testlaboratorium en repro-centrum van toegevoegde waarde is. Ook zetten we al jaren in op een verduurzaming van onze producten. Voor de verpakkingsvraagstukken van vandaag bieden wij oplossingen die vaak het minst belastend zijn voor het milieu en daar is in toenemende mate belangstelling voor Nieuwe duurzamere verpakkingen vragen om nieuwe technologieën.”

Lees meer

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag
Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel. 070-444 06 60
info@nrkverpakkingen.nl


     


© NRK Verpakkingen 2020