Account aanvragen

Rob Verhagen kanshebber als Minister nieuwe economie

Op initiatief van MVO Nederland vinden er verkiezingen plaats voor de Minister van de nieuwe economie. Rob Verhagen van Oerlemans Packaging is nog steeds in de race voor deze nieuwe, unieke functie. Hij kan de steun van de collega's binnen de kunststof- en rubberindustrie goed gebruiken. Brengt u ook uw stem op hem uit?

Rob staat voor 'Verduurzamen doen we samen'. Ga naar zijn pagina en breng uw stem uit

Wat drijft Rob?
De transitie naar een nieuwe, duurzame economie vraagt om leiderschap, durf en ondernemerschap. Juist de slagkracht van het bedrijfsleven gaat het verschil maken. Door te verbinden en te laten zien dat het wél kan maken we het verschil en kunnen we Nederland gidsland maken. Ik wil graag meehelpen die transitie in kaart te brengen en te versnellen!

Welk verschil kan hij maken?
Vanuit het bedrijfsleven komen de innovaties - die moeten we versnellen. Een circulaire economie zorgt voor minder afval, minder CO2 en minder materiaal gebruik. Door het toepassen van 5 simpele principes in materiaalgebruik maken we het verschil: Re-USE, Re-DUCE, Re-CYCLE, Re-DESIGN en Re-NEW --> Samengevat: Re-THINK --> Samen aan de slag!

Achtergrond van de verkiezing
Iedereen met een visie op hoe Nederland moet versnellen richting een duurzamere toekomst kon zich verkiesbaar stellen als Minister van de nieuwe economie. De campagne is een initiatief van MVO Nederland en loopt tot en met de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021. De gekozen minister krijgt tot de verkiezingen de kans zijn of haar visie op een landelijk podium te laten horen en aan tafel te komen bij politieke beslissers. 
 Met de zoektocht naar een Minister van de nieuwe economie wil MVO Nederland een signaal geven aan de politiek in Den Haag: er is een groeiende groep mensen met visie op versnelling naar de nieuwe, toekomstbestendige economie. En daarmee dus ook volop draagvlak voor nieuw beleid. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021, is de verkozen Minister van de nieuwe economie het gezicht en de stem van deze groep en hun visie. 


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag
Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel. 070-444 06 60
info@nrkverpakkingen.nl


     


© NRK Verpakkingen 2021