Account aanvragen

NRK Verpakkingen nieuwe kennispartner van Empack/Easyfairs

NRK Verpakkingen en Easyfairs werken al langer samen rondom de Empack. Door het uitstellen van de beurs is er samen nagedacht over andere samenwerkingsvormen. Dat heeft geresulteerd in de uitnodiging van Easyfairs aan NRK Verpakkingen om kennispartner van Empack te worden. Het bestuur van NRK Verpakkingen heeft deze uitnodiging graag aangenomen.

Dit betekent dat NRK Verpakkingen niet alleen rondom de beurs Empack, maar het gehele jaar door, Easyfairs van inhoudelijke artikelen en opiniërende stukken voorziet. Easyfairs heeft een platform tot haar beschikking van ca. 82.000 unieke bezoekers per jaar. Dit is voor NRK Verpakkingen een belangrijke uitbreiding van haar bereik. Daarnaast kan er ook van de technische mogelijkheden van Easyfairs gebruik worden gemaakt om video’s en podcasts te maken. Dit moet nog nader worden uitgewerkt, maar het aanbod ligt er! Als eerste stap heeft Roger Loop al twee columns geschreven die op de website van het nieuwe kenniscentrum Empack gepubliceerd zijn. 

De inzet van beide organisaties is om met deze samenwerking kunststoffen in een positief en realistisch daglicht te stellen. De leden van NRK Verpakkingen worden opgeroepen om interessant nieuws over kunststof verpakkingen bij het secretariaat aan te leveren, zodat dit mogelijk ook via dit nieuwe platform verspreid kan worden. 
 


De Empack vindt dit jaar plaats op 8 en 9 september in de Brabanthallen in Den Bosch.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag
Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel. 070-444 06 60
info@nrkverpakkingen.nl


     


© NRK Verpakkingen 2021