Home > Nieuws > Nieuwsbericht
25-11-2022 Oerlemans gaat activiteiten verpakkingsproducent Adriaan Dekker overnemen
Oerlemans gaat activiteiten verpakkingsproducent Adriaan Dekker overnemen

Oerlemans Packaging Group heeft het voornemen om de activiteiten van Papierindustrie Adriaan Dekker over te nemen. Het besluit om de voorbereidingen voor de overname in gang te zetten is 7 november officieel bekrachtigd door Vincent Tol (managing director Adriaan Dekker) en Joan Hanegraaf (DGA Oerlemans Packaging Group).

Het plan ligt voor om de activiteiten te verplaatsen van het Noord-Hollandse Wormer naar het Overijsselse Rijssen, bij Verpakkingsindustrie Stempher. Stempher heeft als producent al veel expertise opgebouwd in het maken van papieren verpakkingssoorten. De productielijnen van Adriaan Dekker staan hoog aangeschreven in de verpakkingsmark. De fabrikant met BRC-keurmerk maakt al sinds 1850 papieren verpakkingen voor diverse toepassingen. De streefdatum voor de overdracht van de activiteiten is 1 mei 2023. De productie bij Adriaan Dekker zal in dat geval per 31 maart 2023 gestaakt worden. In de tussentijd blijft Adriaan Dekker actief onder eigen naam.  

Flexibele verpakkingen
Het verplaatsen van het verpakkingsprogramma naar Rijssen betekent een verdere uitbreiding van het productportfolio van flexibele verpakking voor de Oerlemans Packaging Group. Adriaan Dekker maakt industriële en retail verpakkingen voor food en non-food producten. Het bedrijf is met verschillende papieren verpakkingen actief in sectoren als de foodindustrie, retail, luchtvaart, bouw en automotive.

Lees het volledige bericht