Home > Nieuws > Nieuwsbericht
10-04-2023 Overname activiteiten Papierindustrie Adriaan Dekker door OPACKGROUP een feit
Overname activiteiten Papierindustrie Adriaan Dekker door OPACKGROUP een feit

De OPACKGROUP heeft per 3 april de activiteiten van Papierindustrie Adriaan Dekker overgenomen. Het overnamebesluit is officieel bekrachtigd door Vincent Tol (Managing director Adriaan Dekker) en Joan Hanegraaf (DGA OPACKGROUP).
 

Vincent Tol, Vanessa Tol en Joan Hanegraaf bekrachtigen de overname van de activiteiten van Adriaan Dekker door de OPACKGROUP.


De activiteiten van de verpakkingsproducent worden verplaatst van het Noord-Hollandse Wormer naar het Overijsselse Rijssen, bij Verpakkingsindustrie Stempher. Stempher heeft als producent al veel expertise opgebouwd in het maken van papieren verpakkingssoorten. De productielijnen van Adriaan Dekker staan hoog aangeschreven in de verpakkingsmarkt; de fabrikant met BRC-keurmerk maakt al sinds 1850 papieren verpakkingen voor diverse toepassingen. 

De productie bij Adriaan Dekker wordt verhuisd, waarna vanuit Stempher het productportfolio van het bedrijf wordt voortgezet richting klanten en potentiële afnemers. Alle bekende producten en halffabricaten van het 173 jaar oude bedrijf zullen dan vanuit de OPACKGROUP weer worden aangeboden.         
                      
Het bedrijf Papierindustrie Adriaan Dekker houdt na de overdracht zelf op te bestaan. Op de locatie van de papierproducent uit Wormer gaat een transformatie plaatsvinden naar een andere bestemming van het terrein; hier komen in de toekomst nieuwe woningen te staan.

Lees meer