Home > Nieuws > Nieuwsbericht
19-07-2023 Nieuwe brochure Polycert Europe voor aantonen inzet recyclaat
Nieuwe brochure Polycert Europe voor aantonen inzet recyclaat

Polycert Europe heeft een brochure samengesteld met het grote aantal certificaten dat in de verschillende landen vereist is om de inzet van recyclaat aan te tonen.

PolyCert Europe is een overkoepelend technisch platform, gericht op het harmoniseren van bestaande certificeringsregelingen voor de acceptatie van circulaire grondstoffen door verwerkers van polymere materialen in Europa. 

Nieuwe brochure
Speciaal voor lidbedrijven die verpakkingen met een bepaald percentage recyclaat aan verschillende Europese lidstaten leveren, biedt Polycert Europe een oplossing. In de nieuwste brochure maakt het platform het grote aantal certificaten inzichtelijk dat in de verschillende landen vereist is om de inzet van recyclaat aan te tonen, in combinatie met de rapportage van die inzet op het MORE-platform.

Download de nieuwe brochure op de website van Polycert


Behoefte aan Nederlandse versie?
Op dit moment is de brochure alleen in het Engels beschikbaar. Heeft u behoefte aan een Nederlandse vertaling? Geef dit door aan het secretariaat van NRK Verpakkingen. Zo kunnen wij die behoefte onder onze leden peilen en daar bij voldoende belangstelling actie op nemen.