Home > Nieuws > Nieuwsbericht
02-04-2024 Gratis stands op de bijeenkomst Duurzaam Verpakken van NCV
Gratis stands op de bijeenkomst Duurzaam Verpakken van NCV

De Nederlandse Cosmetica Vereniging stelt drie gratis stands aan leden van NRK Verpakkingen ter beschikking tijdens de jaarlijkse bijeenkomst Duurzaam Verpakken in Driebergen. Welk lidbedrijf heeft interesse?

Op 5 juni 2024 organiseert de Nederlandse Cosmetica Vereniging, samen met de brancheorganisaties NVZ (reinigingsmiddelen) en NAV (aerosolen) haar jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst Duurzaam Verpakken in Driebergen. Deze dag wordt altijd goed bezocht door haar leden, met vorig jaar meer dan 80 deelnemers.

Tijdens deze dag wordt onder andere de Verpakkingsverordening behandeld, maar ook ILT en KIDV staan bijvoorbeeld op het programma. Afgelopen jaar merkte de organisatie dat naast de inhoudelijke presentaties, er ook veel behoefte is aan praktijkvoorbeelden. Daarom wordt dit jaar een informatiemarkt gehouden.

Drie stands zijn beschikbaar voor de leden van NRK Verpakkingen (geheel kosteloos) die duurzame oplossingen bieden voor verpakkingen die gebruikt worden in de bovengenoemde sectoren. Deze kunnen op de informatiemarkt gepresenteerd worden.

Heeft u interesse?
Neem dan rechtstreeks contact op met Kirsten van der Knaap, Sustainability & Regulatory Affairs Manager, k.vanderknaap@ncv-cosmetica.nl,
030 - 604 94 80, www.ncv-cosmetica.nl